Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Friday, April 23, 2010

Rayyan's play land

Rindu pada si demuksss ni!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Geyammmm! Nak cubit2 anak org... Rayyan sejak dah dapat kaki ni, dia lincah nak berjalan. Tak leh nak halang dia ke mana... at last kena tambat dengan mak diakan?

Ini cerita kat Alamanda ari tu... tersimpan je dalam draf tak publish...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Rayyan macam mak long arrr... cepat bosan... kejap main tak sampai berapa minit nak try kat tempat lain plak...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Yang pasti tempat ni hanya budak2 sahaja... tapi risau jugak, Rayyan tak tegap lagi nak berjalan... kejap2 jatuh... risaulahkan... Fida dengan sepol nak rehat... so yang melayan mak long dengan pak long je la.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Yang ini mak long tak leh nak naik... hehehe...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Happy betul dia... ehem ehem... bila nak bagi along dengan abang long pinjam Rayyan??? Tetiba teringin nak bawak Tayen jalan2 berduaan... Tayen mau ka???

Pak long la ni telah ajar Tayen nak main benda alah ni... mahal weiiiiii RM 1.00! Dulu time aku dua kupang je... (chewah cakap utara... heheh)... lah ni??? 10 kali dia naik, aku dah boleh beli happy meal tuk dia...

Tapi Rayyan ni tak dengar cakap jugak... bule tak kata jangan... dia ikut... tapi tarik mama dia... sepol bengang je cakap Fidah manjakan anak... hehehe... but tak sampai hatikan? Tengok muke dia yang cute tu... so pak long pun sponser la...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sila naik sila naik... jangan segan2...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Saya derebar bas sekolah... kah kah kah... bersungguh2 dia bawak bas tu yer???

Patut bawak Rayyan kat giant shah alam... mmg FOC jo... mau dia tak mo balikkan???? seronok benda tu gerak2... pssttttt minta kat Tok Li hang... dia mmg akan bagi punya la... cucu sorg... kang anak mak long dapat la second hand... sob sob... macam mak hang dulu la... padan muke aku... kih kih kih...

Ok nak story ni... TAyen mmg takut benda ala ni... satu2 benda yang dia tak mo naik... so aku suke la menyakat... sbb dia takut patung dua ekor kat tepi tu... cepat2 letak dia dlm tu... sbb kami tau dia akan nangis gila2 la... sbb ini yang terjadi sebelum2 ni...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tapi dia teruja dengan butang2 kat situ... kelako u ols... nak naik punya pasal, dia diam tak pandang patung kat sebelah tu... siap sengetkan badan tak mo kena benda alah, bila dengar bunyi music siap goyang2 badan... pastu??? terus berani dengan kawan dua org yang tengek atas tu...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

terus dia pukul benda alah ni... tarik idung bagai... hahahaha dah tak takut da...

Oklah layan video...

video

video

Aku yang rimas si Didi dok peluk Rayyan... rayyan kalau aku buat gitu bukan main tolak2 tangan mak long... kalau jadammmm... heheheh suke....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails