Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Friday, April 2, 2010

N79

Abang Jamani sekarang ni mengunakan hanfon dia 100% dengan baiknya... tak rugi ku hadiahkan padanya,kan?

Sekarang ni tak yah download lagu dr lappy than transfer kat fon... sekarang on line and download semua terus dr fon... hebat tak??? Oh umah ku dah pakai wimax... ngeh ngeh ngeh... tu yang bestkan?

Now??? Dia gigih dload movie dlm fon... Batman... ultraman... dan starwar saksikan kehebatan MP4

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Jelaskan??? hahah tu kehebatan E72 aku... wakakak... velagak sat!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sound pun best... saksikan vedio ni... acik tak tipu...

video

Convent... 1997

Ku di tag oleh kawan sekolah ku...Fieza... heheh dia pembaca setia blog ni... muah muah muah... thanks fieza... memula tegur fieza kat FB dia tak kenal sedih oooo... but Alhamdulilla Fieza pun dah ada kawin dan bahagia dengan suami yang di cinta...

Oh sangat kelakor gambar aku time ni... heheheh...this is last year of school... syokkk smua gediks nak ambik gambar together-gether... I miss all of them...

Buruk eh akak dolu dolu???

Abang Jamani jahat suke gelakkan gambar akak!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kalau la ku masih ingat nama2 mereka yer... hahah aku tak nak tunjuk sbb nanti korang tahu mana aku... hahaha...Roziah, Norazlin,Shiba, Akmalia, Fairul Azira, alamakkkk dua suda lupa. Fiezzaaaaa and lina... alahhhh apa nama dua lagi ye??? Ermmm sudah lupa... lebih dari 10 tahun oooo mana nak ingat??? Oklah ku kenalkan korang yang mana Fieza... yang duduk tengah tu la Fieza...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tapi yang pasti Facebook merapatkan ikatan semua... aku tengok semua berjaya... dalam kerjaya... tak kurang juga dlm umahtangga...heheh terasa budak baik dlm gambar ni... :)

Ada tarikh lagi kat gambar... 21 nov 1997... akak mude belia... 17 tahun baru... oh 13 tahun dah berlalu???? OMG.... coz im 30 this year! Eh yer ke?? Bukan 23 eh... larikssss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails