Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Thursday, April 15, 2010

Shopping lagi

Siapa tak suke shopping??? Hanya mereka yang duduk di utan je tak suke shopping... ngeh ngeh ngeh... tapi Zamani klasifikasi SHOPPING yerlah belian yang tak perlu... oklah kalau duit tu datang dari langit, tak memerlukan tenaga hanya dongak dan tunggu jatuh, aku rasa aku org pertama yang semangat nak beli belah,kan kan kan?



Ini yang lemah kalau kuar shopping... sampai Alamanda, ku masuk nichi... menyesal pun ado jugak... sekali tu berkena plak dengan baju ni!!!!



Free Image Hosting at www.ImageShack.us


I like! Bukan baju tido la... adoi yaaaiiiii... kain sejuk... warna ok sejuk mata memandang... harga??? Ermmm ni lemah sbb mahal... RM 49.90


Mahal la tu... aku beli baju Rm 30 ke bawah je... malas nak beli baju mahal2 ni... badan elergik... HA! ambik ko!!!! Kalau nak basuh pun idoklah aku terpikir 18 ribu kali boleh masuk mesin ke tak... kalau kicap sambal ka tumpah ke baju ke, idoklah teman terkilan sangat... macam aku cakap la... jenama berjuta sekali pun tak akan mengubah penampilan kita... kalau dah tak chantik idok la pakai baju tu tukar jadi chantik... kalau gemuk idak la kamu jadi kurus... kalau baju ghupo tu... acik confirm beli... mahal pun mahal la...


Ok jangan kecik ati, atau terasa... ini hanyalah pengakuan iklas dari org yang tak mampu nak beli baju mahal2... yer saya mmg tak mampu...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Aku suke sbb ada tali tali ni... senang nak abang Jamani nak bukak! wakakak dush dush! amboiii suke eh korang... Tak ada maknanya benda tu tak effect apa pun... tapi mcm uniq gitukan? Satu lagi yang bahagian getah... apa org panggil? Smoking? Smoker? Snorkeling? Larikssss.... Perut dengan peha dah rupa barney yang kaler purple tu... lagi nak pakai macam ni... kan?

So tutup mata je la bayar RM 50... laki ai dah jeling2... bulan ni dalam tak paka baju mahal2 ko beli berhelai2 plak...

Tengah jalan2... ternampak baju RM 10 henget!!! Oiiuuuu tu buget akak tu... terus je sambar!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Baju 10 henget... oklah ni... kalau koyak kali pertama pakai pun aku tak heran... kata 10 henget! kan???

Pastu tengok laki aku sian dia... asik bini dia je beli... dia baju lama je... sian kami kan kan kan... lalalala... so terus ku beli baju ni tuk dia... minat sangat baju kaler org tua tau... cube la ambik kaler ceria sikit, oren ke... hijau glosy tu ke... wakaka... kan? Dari jauh aku nampak ko...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Discount! from RM 70 jatuh RM 20++ hahaha macam aku cakap kami laki bini tak mampu... lalalala...padan muke org yang beli baju sma jenis tapi bayo RM 70 henget tu yer... sbb tu la fashion berubah la... tak sampai sebulan dua... ko update mcm mana pun buat apa buang duit... duit tu buat amal pun ada gunenya... tak pun bagi aku ke...

En suami biasalah... mmg baju dia semua

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nak nampak kuruskan? Perut tu kasi masuk dulu ya... heheheh...

So monday tu, aku dah gediks nak pakai baju yang mahal tu... ahahah... gilo ko baju mahal tu!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ok boleh kaber peyut! Sori ku bukan foto gedik... kaku plak nak ambik gambo sendiri...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Chantik kan?????? Baju aku? Ermmm nak kata akak chantik pun ok juga... ku tak komplen... lalalala...

Baby harness...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mulakan entry dengan muke pak long and mak long... wakakak...Chewah background kedai baby... apakah??? Bukan la berita baik aku mengandung ke apa... tapi menemani Fida dah Sepol window shopping kat Alamanda last sunday.

Rayyan dah pandai jalan ooooo... org baru dpt kaki... kerja nak berlari je tak gheti nak jalan elok sangat. Yang pidah pun, anak baru je jalan seminggu... dia tak tahan... sbb Rayyan tak mo duduk kat stroler dia, tak nak dukung, nak berjalan...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Anak buah saya... comei macam saya jugakkan? Tak macam muke mak atau apak dia... wakakak comei je claim muke sendiri... gelak syaitonnn

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

See... boleh main kejar kejar dengan pak long... seyes wei... aku risau gila sbb Sepol dengan Fida kalau dah singgah satu tempat tengok barang, dia leh lupa anak dia... jangan memain sbb Rayyan dan pandai berjalan2... bukan takat jalan tapi berlari... penat nak kejar...

So fida geram! Terus masuk Mothercare... dan beli baby harness... adoiii dulu aku cukup sedih bila tengok mak apak ni tambat anak diorg... dah ghupa anjing pun ada... tapi kena kat anak buah sendiri... Sepol tak kasi, tapi Fida cakap tak larat nak kejar Rayyan... dah la semangat... dia dengan bapak dia nak la dengar cakap, takut... dengan Fida harammmmm nak faham bahasa...

Time beli tu... aku tengok je... siannya anak buah aku... itu jam beli... itu jam pakai...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Papa dan pak long bertungkus lumus memakaikan Harness tuk rayyan

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sorang je anak... kalau dua tiga aku rasa Fida beli kandang kot... wakaka larikssss...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Yang memegangnya si Didi... aku siap warning Didi lagi... jangan tarik dia... ikut dia... itu sebenarnya fungsi Harness tu... jangan budak sedap jalan ko tarik plak... dia bukan anjing... nak tarik2 kawal... benda tu berfunsi dia tak ilang itu je...Rayyan macam faham je... dia buat perangai dia lari sana sini... Didi 10 minit je pulang balik kat mak apak dia...

Anak ko buas... penat aku! hahahaha....

ok saksikan video ini yah

video

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Di akhiri juga dengan gambar terbaru kami... hahaha... sebagai penutup cerita... tetiba jekan??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails