Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Wednesday, February 16, 2011

Lihat apa yang aku jumpa???

video

First Video yang aku rakam time first date. Lihat abang Jamani korang berani 'jual' suara kat akak ko pestime jumpa ni.

Di sebabkan our friend request nak pergi karaoke, kami layankan sebagai tanda terima kasih pada teman tu sbb kenalkan kami la,kan.

You can see my friend tengah berbual dengan me but aku sempat or boleh di katakan gedikkan nak ambik vidoe ni. Heheh abang Zamani pun nanyi tu tuju kat aku melalui lirikan mata! I like!

Mesti suami ku itu malu dak??? Hahah aku pun tak sangka aku simpan this video tau.Mahal ni berharga buat ku....

Berapa seringgit??? Sejuta pun tak mau der. Value video ni amat bermakna. hahaha....dah la kurus melenkung muke laki aku ni kan? Nampak betapa tirusnya wajahnya??? tah bila nak dapat wajah sebegitu?? hhehehe...


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails