Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Thursday, June 3, 2010

DVD Tuk Rayyan

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Inilah DVD tuk Rayyan.... pak long beli area tempat kerja dia... Teringat Tayen suke nanyikan.... Saksikan video ni.... suke gila budak ni...

video

Rayyan yang semakin bijak

Ok entry last week... ha gigih aku mengupdate... satu2 yer... banyak sangat cerita nak bagitahu...kita cerita pasal Jumaat lepas... cuti wesak... malam tu ibu akan terbang bercuti selama 12 hari ke London... yer Cik Tipah berchoti... jadi kami adik beradik nak la menghantor.... tapi tu next entry ye... kita cerita satu persatu... kui kui kui

Lets story mory pasal this budak tomei... semakin hari semakin bijak... mulut ringan nak berbual... kalau dia ada mmg syok la...

Datang2 je dia tawaf satu umah.... masuk sana masuk sini... Fidah bagi tahu dia bangun awal... selalu pukul 11 lebih mmg time tido dia... tapi harammmmm... hari Khamis, sblm datang ke Putrajaya, Zamani belikan Rayyan DVD mari menyanyi tuk kanak sbb dia tahu anak buah dia tu suke bebenor menyanyi.... wakaka...

Lepas dah seronok menyanyi bagai, dia buat hal... bukan hal apa... dia dah mula mengadalah.... time nenek solat dia pun nak solat sama... sejuk perut ibu mengandung...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pantang tengok sejadah terbentang... dia mmg dah ready nak solat... tapi aku pelik dia solat macam org tua... solat duduk... wakakaka....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tengah tengok siapa tu? Tayen nak solat ar....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Khusyukkkkk....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mmg tak nak bangun... so akak la kena jaga... time ni mama dia nak solat... puas ku tarik dia tetap nak duduk kat sejadah tu... so terpaksa tarik perhatian dia...dengan memberi????

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Baldi... belasah je la... janji ko tak kacau org...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Seret ke sana sini....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pastu masuk plak... aku risau tersungkur je...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tayen dah boleh harap yer.... tengah sibuk main, ibu mintak baldi nak basuh baju, dia cepat hulur baldi.... bagus... anak siapa????

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Happy nenek ko Tayen.... Tayen kali ni di luar jangkaan... dengan ibu nak, dengan ayah pun dah ok... hahah mak long siap ajo lagi... " Gi kat atuk... minta duit..." jalan terkedek-kedek.... buat muke habis comei.... Bak Bak.... cheh Fidah marah ajar anak dia minta duit kat atuk... takut terbiasa kat org dia minta duit.... tapi bila dapat laju simpan kat wallet... hahahah....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails