Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Monday, September 19, 2011

New dady

Bukan satu yang pelik bg mereka yg bergelar ayah. But its new for me and zamani. Bole tgk tahap kepenatan zamani sekarang. Bila amani iman tido, dia pun terlena sama.

Kami bukan merunggut. Walaupun amani iman berjaga selepas pukul 12 malam, aku tetap bersyukur. Walaupun lepas ni masa tido, dan masa lain akan berubah, aku tak kisah. And I'm sure zamani pun rasa benda yang sama. Mengantuk mcm mana pun kami gagah bangun tuk melihat si kecik.

Solute to those yang ada anak kecik 2-3 org ni. Lagi mencabar kot rasanya yer?
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

Mama Kembar 3 said...

Salam cida. Congrats to u & zamani on your new bundle of joy! Alhamdulillah happynya mama baca crita crita pasal amani iman, she's soooo adorable! InsyaAllah, untuk anak apa pun kita akan sanggup buat. Tak tido 3 hari 3 malam pun tak kisah hehe. Tp ada bb kecik ni letih mmg macam nak fengsan haha

mai said...

betul la..jadual harian betul2 berubah..dinner kami jam 11 mlm yer..selepas baby tdo..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails