Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Wednesday, September 16, 2015

Sambutan birthday kat sekolah

Salam...

14 sept kita sambut kat sekolah amani. Kelas dia seramai 12 org dan satu sekolah angaran 45 pelajar. Jenuh jugak nak siapkan goodies.

Kek aku order kat BFF.... bff aku ni dia buat kek buat makan2 je. Tak pernah la buat tuk besday. Aku pun assume kek simple2. Tabur je apa ko nak tabur atas kek tu. Tapi nangis bila dia bersungguh letak edible pic kat atas kek tu....




Ok sangat.. suke sangat.... belanja pic bff kat blog





Pukul 945 pagi sampai sekolah amani. Anak dara i so suprise sampai tak terkata. Macam tak kenal ibu abak datang. Teacher cakap ada sorg lagi pun sambut besday tp dia hantar kek. Mak dan ayah dia tak join. Nampak sangat mak pak amani yg teruja lebih. Siap masuk kerja lambat. Hahahah padahal nak kepoh pasal besday anak jo.




Malam tu kawan aku no watsapp dah gambar kek. Sajer tunjuk amani. Dia cakap cantik kek princess ibu. Tu yang tengok tergamam tu kan....





Bila nanyi lagu besday terus kemaluan yg teramat sangat. Hahaha anak ibu....





With class teacher. Teacher yg sangat sporting. Heheh pening dpt student perangai mcm amani ni agaknya. Nangis bila bg home work. Anak aku la tu. Hahaha





Teacher tolong potong kek





Teacher suruh suap dia tapi amani ni Ya Allah malu sangat sangat. Sian mak ko... semua kawan2 dok tunggu tau amani.





Gambar family yg end up gambar ibu dengan abak. Mata si ammar menilau tengok sekolah kakak.





Gambar kelas amani bersama cik gu dan guru besar. They so sporting siap suggest ambik gambar ini itu... heheh i like. Malu nak request. Hahahah





Lupa nak share gambar goodies. Ini goodies tuk sekolah... heheh gigih mak amani tahun ni custom made goodies semua tau...

Uhuhuhu....

posted from Bloggeroid

1 comment:

anis abdullah said...

Seronoklah amani nanti dah besar mesti dia paling ingat kenangan sambut birthday kat sekolah. Very positive vibe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails