Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Thursday, April 15, 2010

Baby harness...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Mulakan entry dengan muke pak long and mak long... wakakak...Chewah background kedai baby... apakah??? Bukan la berita baik aku mengandung ke apa... tapi menemani Fida dah Sepol window shopping kat Alamanda last sunday.

Rayyan dah pandai jalan ooooo... org baru dpt kaki... kerja nak berlari je tak gheti nak jalan elok sangat. Yang pidah pun, anak baru je jalan seminggu... dia tak tahan... sbb Rayyan tak mo duduk kat stroler dia, tak nak dukung, nak berjalan...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Anak buah saya... comei macam saya jugakkan? Tak macam muke mak atau apak dia... wakakak comei je claim muke sendiri... gelak syaitonnn

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

See... boleh main kejar kejar dengan pak long... seyes wei... aku risau gila sbb Sepol dengan Fida kalau dah singgah satu tempat tengok barang, dia leh lupa anak dia... jangan memain sbb Rayyan dan pandai berjalan2... bukan takat jalan tapi berlari... penat nak kejar...

So fida geram! Terus masuk Mothercare... dan beli baby harness... adoiii dulu aku cukup sedih bila tengok mak apak ni tambat anak diorg... dah ghupa anjing pun ada... tapi kena kat anak buah sendiri... Sepol tak kasi, tapi Fida cakap tak larat nak kejar Rayyan... dah la semangat... dia dengan bapak dia nak la dengar cakap, takut... dengan Fida harammmmm nak faham bahasa...

Time beli tu... aku tengok je... siannya anak buah aku... itu jam beli... itu jam pakai...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Papa dan pak long bertungkus lumus memakaikan Harness tuk rayyan

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sorang je anak... kalau dua tiga aku rasa Fida beli kandang kot... wakaka larikssss...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Yang memegangnya si Didi... aku siap warning Didi lagi... jangan tarik dia... ikut dia... itu sebenarnya fungsi Harness tu... jangan budak sedap jalan ko tarik plak... dia bukan anjing... nak tarik2 kawal... benda tu berfunsi dia tak ilang itu je...Rayyan macam faham je... dia buat perangai dia lari sana sini... Didi 10 minit je pulang balik kat mak apak dia...

Anak ko buas... penat aku! hahahaha....

ok saksikan video ini yah

video

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Di akhiri juga dengan gambar terbaru kami... hahaha... sebagai penutup cerita... tetiba jekan??

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails