Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Monday, September 12, 2011

Koleksi bunga

Since me kenal Zamani, i know dia bukan la romentik mana... yer ke?? bole la... Apa yang aku bole kata, Zamani bukan jenis yang memewahkan isteri dengan wang ringgit dan harta. And mungkin atas jodo aku pun jenis perempuan atau bini yang suke minta2 suami ni. Kalau ada, alhamdulilla, nan ado cari sendiri since kita pun kerjakan?

But apa-apa occasion, Zamani lebih suke bagi bunga. Sbb dari aku kenal dia, dia jenis malas nak pikir panjang2... hahaha... bila dia tanya aku nak apa, aku selalu cakap tak tahu. So apa dia bagi pun ok je.

Di sebabkan dia JARANG bagi bini dia hadiah, jadi apa juga yang dia bagi aku akan simpan. Walaupun bunga tu dah nak jadi debu. Bayangkan bunga yang dia bagi aku pes nak pujuk pun aku simpan lagi ok!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Bunga yang aku dapat on 10th may 2011. Paling besar kot. Eh tak ni kali ke dua. First anniversary pun ai dapat 12 kuntum. Aku bukan minah bunga... seyes. Tapi macam aku cakap la. Aku hargai apa yang Zamani bagi. Semua ni duit ooooo. Ingat bunga 12 kuntum RM 12 henget ke???

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

The new flower mengantikan tempat bunga kering yang lama... bunga2 tu ku letak kat bilik belakang.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

koleksi bunga kering. Hahaha... sampai lupa sejarah di sebalik bunga2 tu... ermmm . Pernah je nak buang. Tapi pungut balik... tak sampai hati. Bunga yang buat hiasan hantaran pun aku simpan lagi tau...

Ermmm bila pikir balik aku dah jadi mak aku plak... suke kumpul barang2 lama... hahaha pastu nak bising dengan mak sendirikan?

Ada org suruh buat popuri la... simpan kat album la... tp bila dah buat gitu dah tak nampak dah bentuk. Kan? Mmg berabuk. Sbb debukan. Bukan bunga plastik yang ko boleh kebas-kebas. Satu masa nanti akan buang jugak... tapi kalau tanya bila, mmg tak tahu. Siapa buang, ko bole tengok aku bertukar jadi hijau ok!

:) aku untung dapat suami yang penyayang... yang romentik. Bagi aku dia bagi aku bunga tu, aku terasa amat di hargai... ini bagi aku la! Jangan plak ko bandingkan zamani dengan bf/suami korang. Tak sesuai. Mungkin korg sendiri ada reason kenapa sayang suami korangkan? Macam aku sepanjang kami kawin ni, walaupun ada naik turun angin barat daya, tapi alhamdulilla so far kami tak benci antara satu sama lain. Gaduh mmg gaduh, tapi boleh kira la setahun berapa kali gaduh besar. Yang lain takat tersentap terasa. Bila malam nak tido, every ok... hehehe...

1 comment:

Mama Farra dan Faris said...

[:))]

betul..sayang rasa nak buang bunga-bunga dr org tersayang kann..

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?08752eaa4003a2ca6ba5d6ab2b863888

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails