Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Wednesday, July 11, 2012

Dinner malam ni

Pose x lama lagi. Alhamdulilla pose ganti lagi 5 hari je lagi. Kalau terus je insya Allah ahad ni habis la. Rehat seminggu kemudian Ramadhan.

So buke kat luar je. Balik kerja pukul 830. Sampai umah terus keluar bawak amani iman jalan2. Sian anak aku. Tak jumpa ibu abak. Kuar pagi balik malam. Yg kesian kata ibu amani akan tengok arah pintu atau sliding door kalau pukul 5 ke atas. Siankan? Asal jiran2 aku bukak pintu je, dia lompat2 buat perangai konon ibu or abak balik. Poor my baby.

Anyway buke pose td kat opis. Nescafe dengan biskut kering je. Alhamdulilla kenyang. So teringin nak mkn nasi bryani. Tp bila dah buke tak terasa nak makan pun.

Bila ada anak kecik ni selera pun kena ikut anak. Terus tukar nasi dgn sup tauhu. Erm x ada pedas x kick la nak makan. Bagi anak makan dulu. Suap punya suap separuh nasi da... Selera betul dia makan. Suke tgk. Pastu action dgn abak...'Adik pun makan'

Dah abang zamani korg terpaksa puji puteri pucuk kelompang ni makan. Makin puji, makin besar mulut nganga minta suap.

Akhirnya??? Ibu dia makan dua suap stop sbb tak rasa nak makan.

Elok laaa... Semoga ibu dia cepat kurus. Hahah
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1 comment:

Rai Ellyn said...

bagusnya Amani nk mkn nasi org besar. kalau Aliff, dia siap luah balik.. dasar malas nk kunyah.. dah ada gigi 6 batang pun malas

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails