Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Friday, February 22, 2013

Rezeki

Hari ni hari gembira buat aku. Alhamdulillah mmg rezeki. Dan syukur pada Allah kerana mengizinkan aku mencari rezeki yang halal buat keluargaku.

I just get new job offer. Lately mmg aku down sbb for 6 years plus aku kerja kat comp aku sekarang ni, tah aku down bila maruah di pijak2. Setiap kali ada je salah di mata bos aku. Aku di antara staff yg mmg jarang la kena marah, tp kena marah kaw kaw lately. Tiap kali kena marah, bos aku suruh aku berhenti. Sampai satu tahap ko tak tahu apa kerja kau, semua keja kau buat salah. Dan yg paling menyedihkan bila dia keluarkan statement 'when i make decision i will find someone who can monitor you. Yahlah i CANT ASK U TO RESIGN' perhhh sedih. Effect jiwa aku dua minggu.

And buat pertama kali after 6 years aku attend interview. Was was tp got recomandation from my auditor so selamat la sikit.

Bila tgk sesi tu bukan sesi interview terus sesi offer. Siap suruh masuk awal dan sanggup bayar opis lama. Gue keliru. Tp mmg kerja sama je dgn skrg ni.

Now!!!!!! Aku ada masalah nak berhenti pulak. Takut ada politik pulak. Ugut mengugut. Aku kenal sangat. Doa yer supaya dia bole lepaskan aku.

Yg best dekat dgn opis abang zamani. Dan yg best, ku kembali hampir dgn istana aryssa dania.

Al fatiha

via Amaniiman iPhone

1 comment:

miszme_ieda said...

tahniah =)
be strong, kuatkan hati...
insyaallah Tuhan bagi yang terbaikk untuk akak dan family

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails