Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Monday, February 25, 2013

Saya sudah bebas!

Syukur...

Pagi tadi masuk opis mengeletar lutut. Takut bos tak lepaskan aku pergi... cheh ingat ko org penting sangat ke cida???

Dia masuk, than aku nampak dia bukak letter aku. Ok dah start pening kepala nak muntah. Aku nampak dia masuk bilik aku...

"Eh why you wanna leave?"

Tanya pulak... dua minggu lepas ko ulang perkataan suruh aku berhenti tiap2 hari kot... TIAP TIAP HARI BOS!

"Got new offer..."

"Where?"

"Shah Alam..."

"How much they offer you???"

"RM XXXX"

"How much i pay you"

"RM XXXX"

Beza yang banyak ok!!!! dia diam... mmg aku dah agak dia takkan counter offer. Anyway my new company ada benefit yang lagi ok... so salary bukan subject utama. If salary subject pertama, gue dah bla 6 tahun lepas.

"Are you leaving because of salary?"

"Not at all"

"Ok i guess u cant stand the stress here, that why you leave?"  I just smile....

"Let me know if you change your mind"

Yeah!!!! saya dah bebas! Syukur Ya Allah.... aku rasa semua ni berlaku ada sebabnya... Rezeki untuk keluarga... tuk amani, tuk bantu Zamani juga. Allah telah membuka jalan tuk aku... syukur.

Lepas confirm kat opis baru baru bole plan semua... insya Allah... Terima kasih Ya Allah....

Heheh banyak kena belanja org2 yang terlibat yang banyak mendoakan dan nasihatkan saya to make moved!




Free Image Hosting at www.ImageShack.us
 CidaZam bercerita lagi

1 comment:

anis abdullah said...

kalau tempat baru lebih baik, elok pergi je. i pun tengah mencari2 kerja..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails