Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Friday, November 29, 2013

Penutup Tirai November....

Cerita apa menarik on November?

Of coz la on 29 November.... dah 5 tahun usia perkenalan me dengan the most amazing man in My world... My world eh... kang ada gak org lain muntah sama, macam laki ko paling hebat... habis laki aku??? simpan dalam almari ka?? world korang akak tak tahu....

Aku rasa dia pun tak ingat... lelakikan... mana nak ingat semuanya... ahak! ekceli aku pun dapat bila baca balik entry2 lepas.... kalau tak akak pun tak hengat...

Sbbnya?? permulaan hubungan kami bukan la bermula dr sunting menyunting... bermula dengan konflik perasaan mcm cerita korea yang lepas tu??? The birth of family.... hahah penangan cerita korea... macam Ji-hoon dan  Yoon je...Akak pulak soo jun yang kekeliruan... ahak! yang tak faham cerita tak pa... anda buat2 faham...

Dia yang selalu buat saya jadi kuat... menolak segala yang negetive dalam hidup saya... dan dia sekarang bapa kepada anak2 saya... dan aku doa semoga dia lelaki yang terakhir, Insya Allah... dah setia la pada saya sehingga ke akhirnya...

Kejap saya, kejap aku....

Korang layan je.... gambar2 ni semua aku jumpa kat blog lama aku... hahah lawak... dan tak ada pun gambar2 ni dalam simpanan aku... nasib baik ada jugak blog nak referkan... mula la tersenyum sendiri layan entry2 lama tu... nak muntah pun ada... hahah tapi itulah yang indahkan?

Dulu sblm kawin, apa pun bagi report...

Nak gi kerja....

Bangun tido...

Nak tido....

Nak makan....

Nak start enjin kereta pun bagi tahu....
 

Gambar hiasan.... model mmg kena dengan cerita... hahaha
 

Rasa2 korang kalau dulu letak gambar macam ni kat FB, mau jadi isu... hahaha... lelaki tak berbaju tak ada hal... buat muke comel pun tak ada org pun tuduh cari mkn... so halal la letak kat sini....

Mana la hati tak goyahkan... hahaha... kalau seorg lelaki tunjuk kesungguhan macam ni... how to say NO to him korg rasa.... cair hati akak.... so selamat tinggal la kekasih lama... hahaha... tak rasa bahagia terus dengan lelaki yang aku kenal 1095 hari... dan hati terpaut hanya pada perkenalan less 14 hari...

Kau mampu???

Itu la jodoh kalau nak tahukan... so sbb tu aku cakap 'its ok' kalau abang zamani korang tak ingat this day... but i guess if dia ingat, dia akan ingat pagi 29 Nov butterfly di seluruh perut kami... berbunga2... ahak! me tak dpt tido that nite... and surprise!!! diakan tido mati... satu sms je reply cepat ooo... cakap tak boleh tido sama...

Adakah BODO MILIK KITA??? (opss ayat UMAR QAYYUM) adakah JOdoh Milik kita.....


~Carilah aku dalam hatimu,sayang sebutlah kau rindu. Hanya Pintaku. Kasihmu kekal setia, usah biarku terus terluka~


Masuk opis pagi tu dapat email ni.... Faizal tahir terus! hahah ko mampu? eh Faizal tahir ke??? OST cerita hantu harimau jadian tu... tah apa tah tajuknya

Bila baca entry lama, tersenyum2.... and family in law cakap Zamani ni player... banyak awekS.... so ku di kira beruntung la eh menjadi antara gadis??? hahaha... kot sekarang menyesal... badan dah sama dengan tong drum... sob sob... but dia tahu... i will do every thing for him... dia kuar duit je... wakakaka

Gelak setan.... 


MY MAN.....

Macammana nak kata tidak pada cintanya yer dak???

Apa pun... Happy Anniversary... harap jugak hari ni dapat berita yang baik2 dan mengembirakan...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
 CidaZam bercerita lagi

2 comments:

Mimy Hamid said...

happy annivesary beb..kisah cinta kita hampir sama je perkenalan singkat ..hehehe..

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails