Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Monday, January 25, 2016

Hosp charge



Bg yg tanya berapa charge hosp gov di Putrajaya. Kalau nak tahu satu2nya hosp gov ( kot la) yg kena charge. Ada kawan2 yg bersalin kat hosp gov tp bayar RM 1 or RM 2... itu pun charge katil dengarnya. Cser pun dalam RM 200 or RM 300... tp putrajaya special.

Sblm masuk hosp pun dah kena letak deposit..normal rasanya deposit RM 400 rasanya. Sila tahu harga bilik lain yer. Kena tambah.

Tak menahan subsidi kerajaan. Perlu ke nak mention??

Sadis dengan kerajaan yg patut sediakan perkhimatan percuma pada umum. I cant imagine golongan yg tak mampu. Macammana la kan? Tp putrajaya kawasab gov... kawasan elite... cume akukan tak kerja. Agak beban jugak la... terasa 'mahal'nya.

posted from Bloggeroid

1 comment:

anis abdullah said...

bagi subsidi kena tengok gaji suami la kan dan tanggungan dia berapa. adil la. kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails