Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Saturday, April 9, 2011

Miss My Secret Chamber blog

I miss my old blog....

Blog yang menceritakan tentang aku. Hanya diri ku. Suka duka... pahit manis yang tercatat di sana. Semua yang ku coret adalah aku sebenarnya.

Yang aku anggap diriku

Yang aku coret keperibadianku

Yang ku tulis segala luahan hati ku

Yang ku pendam sebuah emosi

Itu la aku. Itulah dunia ku. Yang ku habis masa bila terluang. In not saying ShidaZam's blog is not pure. Its still me. Same writer, with the same finger and heart writing. Sama ke? Ermmm i dont know. Bila ku compare my two blog terasa dua penulis yang berbeza.

Mungkin aku boleh ratekan blog ni as 'matang' may be? Blog yang mencoretkan dunia baru ku. Siapa aku. Siapa keluarga ku. Blog yang ku anggap kematangan dari segi pemikiran dan emosi. Tapi objective tetap satu... aku mahu mencoretkan segala kenangan di sini. Kenangan peribadi ku. Sama ada, isinya menarik perhatian atau tidak. Yang pasti aku sentiasa berwaspada agar tiada yang terguris bila membaca corak penulisan ku kali ini.

I dont know. Weak la bila nak menulis sekarang ni. I dont know why. Keinginan sentiasa ada. Dorongan sentiasa ku terima. Tapi di mana kekuatan ku yang dulu, aku sendiri tidak tahu.

Ke zamani kena beli desktop and create one room tuk aku mencipta ilham? Hahahah... banyak la ekau cida yer... Ok aku akan kembali tegar... tapi bila??? idok la saya tahu. Bagi saya masa yer...

1 comment:

ratusiput said...

kalau rase weak bleh rehat dulu.dh ok sok ble sambung balik k :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails