Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Saturday, July 30, 2011

Salam Ramadhan

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Salam readers!

Chewahhhh... me and Zamani ingin mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan tuk hari isnin ni. Diam tak diam, tahun ni alhamdulilla aku sambut dengan Zamani as isteri tuk kali ke -3. Wahhhh vangga vangga! Alhamdulillah...

So di kesempatan ni, aku nak minta maaf dan harap apa yang ku tulis di sini,kalau ada yang tersinggung, maaf ye. Wahh ucapan macam sambut raya terus ni! Apa pun harap dapat di mulakan ibadah dengan hati yang bersih. Jangan ponteng2 puasa suka2 ye. Gunakan bulan yang mulia ini tuk beramal dan beribadah. Mencuci segala kesilapan kita selama setahun.

Dan tuk cozen2 yang berada jauh nunnnnn di mana-mana... harap raya nanti kita masih boleh berjumpa. Walaupun puasa kita tak dapat nak berbuke sesama. And bulan puasa ni, me and Zamani dapat anak buah baru... yehhhhh...harap perjalanan baby selamat ye. Sajer nak kuar bulan puasa jugakkan? Tak pa...janji dia sihat umminya pun sihat. So ada ahli baru dalam family. Last year Umar Qayyum... tahun ni baby baru jugak. Alamak! Mak long dengan Pak long kena tambah duit raya ni...heheh. Tapi bebudakkan tak bagus pegang duit? Kih kih kih...dan dan je.

No spekulasi!!! Bukan my family side. Zamani punya. Tapi apa pun we still happykan?

Ok apa pun korang... selamat menjalani ibadah puasa. Now aku dah terbayang2 kuih makmur tau... tak suke bayang2... nak depan mata ni... heheh...

1 comment:

Eri-chan said...

selamat berpuasa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails