Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Friday, March 29, 2013

Satu ke dua


Tadi org tanya...

Anak akak berapa org....

Ku jawab satu... kalau cakap dua panjang pulak cerita. Kalau cakap sorang pulak, aku tak boleh menolak hakikat, i'm a mother with 2 child. Aku tak boleh nak cakap satu. Hati sakit gitu. Tapi tak pa la... Tuhan lebih tahu.... Aku tahu... family aku tahu... teman rapat tahu....

Amani Iman?

Erm... soon she will know and understand. Ekceli aku harap dari jendela opis ni bole nampak pusara Ayssah sbb pusara dia kat atas bukit nun.... so bole la nampak kalau jalan tepi hignway batu tiga tu. Tapi jauh sangat...
 

Sajer update blog... ari jumaat. Encik somi tak dapat nak lunch sama2 dengan kiter... so kita dok opis diam2 sajor.

Till then yah

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
CidaZam bercerita lagi

2 comments:

miszme_ieda said...

be strong ye akak. kalu malas nak explain panjang2, just admit it anak sorang. people dont have to know. because the most important is as a mother, you know it by heart there's another child waiting in jannah =) good luck kerja baru =)

Mimy Hamid said...

dua di hati yunk...kann

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails