Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Saturday, January 16, 2016

Orang baru

Salam...

Syukur Alhamdulillah... selamat bersalin 12 jan lepas. Now nak kenalkan ahli keluarga baru kat blog.

MUHAMMAD AIMAN YUSUF BIN ANA NORZAMANI.



Lahir pada 12 jan 2016 seperti yang di rancangkan. Tepat pada pukul 8.59 pagi di hosp putrajaya. Anak2 semua lahir kat sana. Tp kali ni siksa sikit bersalin walaupun operate. Sob sob... nanti la aku cerita pengalaman rasa di siat dalam sedar yg aku rasa bius tak jalan....

Takut tak?? Uhuhuhu

Semalam hari ke 4... dah pun kami register nama Aiman di jabatan pendaftaran putrajaya. Sungguh cepat effecient putrajaya ni. Dr amani ke aiman process sehari and you get mykid as well



Penerimaan anak2?

Amani macam jumpa boipren baru. Malu2 dan lepas tu terus melekat dengan Aiman.



May be its not first timekan. Time ammar dia dah faham dpt adik.

Ammar je dia rasa terancam. Hahah terancam ke? Word mak dia tak leh bla. Jeles. Dengan aku pun dia tak nak. Sedih betul. Tp bila tengok tag team dia beralih kasih sayang kat Aiman, aku kena follow la.

Aiman adik siapa?

Ammar dok jawab adik ibu la, adik kakak la, adik abak la... adik nenek pun jadi. Hahahaha

But after a while dia bole terima geng baru...



Double Yusuf.... :)

posted from Bloggeroid

2 comments:

Qaseh Suhaida said...

Tahniah..slmt berpantang.
Bam bam jugak aiman ni

anis abdullah said...

Alhamdulillah dah selamat bersalin. Bius tak jalan? Arghhhhh baca pun dah ngeri.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails