Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Monday, January 4, 2016

Year 2016 ammar yusuf 1st class

Ammar this year 1 year 6 month. Hahaha... kecik lagi. Tp dah start cakap. Oklah dia belum pandai cakap sbb jerman language is better. Hahaha... tp kalau dia nak apa dia akan tunjuk which ez for us to know apa dia nak.

Since GBOB berpindah tempat makanya lama la kami laki bini sangap. Plus amani plak cuti sekolah lagi la double sangap!! Tiap2 kali ada kesempatan bertanya pada teacher anne bila GBOB nak bukak. Sbb niatnya lalau ammar dah pandai jalan je terus nak masukkan dia kelas! 5 bulan jugak la aku menunggu. Sblm berpantang terus je ambik kesempatan. Nak jugak tengok anak bujang masuk kelas! Sbb kalau between family kita tahu ammar seorg advanture compare amani. Cepat sangat belajar dan tangkap sesuatu dengan pantas. Not said amani lambat... she also fast learner. Tp anak tak samakan??

So yesterday is ammar yusuf first class.

Haha tetiba jadi pemalu depan org. U see what i mean now?? Budak ni kalau dengan kau dia buat ini itu tp percaya la bila ubah angin diorg jadi lain.

Tp bagus la dia tak nangis melalak. That should be ok... and he enjoy watching instead participate. Hahaha.....

So masukkan dua2. Amani part time je la. Bagi warm up nak masuk sekolah on 4th jan. Ammar plak kelas trial.



Hasil kerja anak2 during art. Mak bangga! Anak2 buat kerja. Abak handle both actually sbb diorg nak abak...

Fineeee



Hasil kerja ammar and amani. Ammar sangat cepat. Sekali je abak ajar dia wat sendiri. Belasah la nak. Bab kaler je la. Gunting awal lagi. Pegang glue pun dia relex tak macam amani yg pengeli. Mau sebulan jugak la nak berjinak2 dengan gam. Tapi anak tak sama. Bukan compare... tapi bandingkan... hahahahaha. Tak la, ammar mmg la mana ada geli2. Amani jadi gitu sbb akulah paranoid tak nak anak kotor sangat!





Amani plak seniorkan... tunjuk la kat adik dia. Hahha tp masih tak reti hold kaler right way. Belasah la nak. Kang tegur mengamuk. Janji ko kaler. Ibu yakin lama2 ok la kan...

Lepas pantang kita join play class yer sayang. Ibu bukan la ibu yg pandai nak ajar anak. Kalau pandai ibu berhenti kerja kita belajar kat umah je. Hehehe...

posted from Bloggeroid

1 comment:

Norain Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails