Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Tuesday, June 14, 2011

Birthday Ana Nur'afifi

Sabtu lepas adalah hari jadi adik ipo saya yang ke tiga, Fifi. ( Tepukkan gemuruh tuk saya sbb berjaya jugak update cerite sepantas ni... kalau daakkkkk makan bulan) Dah hilang nombor 2 di hadapan. Sekarang join la ekau dalam group 30 an... kelab penuh kematangan... wakakak sendiri dah termasuk dalam golongan tu berani la cakap. Eksennnnn... ai dah pengalaman setahun dalam group ni.

Heheh ini adalah statement org yang terpaksa menerima hakikat.Oklah i sesuai dengan suami ai yang mude 13 tahun tu... *muntahhhhh*

Sabtu tu mmg tak pergi mana2. Sbb ibu dengan ayah nan ado umah. Bila nan ado umah kena la jaga umah tak leh gi mana2. Kesian plakkan? Lima hari diorg duduk umah, sabtu ahad nak berjalan takkan nak halangkan? So dua bulan ni kena ambik giliran la nak kuar umah. Heheh sbb apa?? nanti la aku cerita ok ;) sekarang tak sesuai

So pukul 7 malam tu dapat SMS dari isteri Fifi pada semua yang sambutan harijadi akan di buat kat PapaJohn bukit tinggi. Allaaaaaa dekat bebenor. Sempat la sbb kata nak jumpa lepas magrib. So lepas magrib kami gerak la ke sana.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sesi makan. Aku tak bawak camera plak. Harapkan juru camera yang tak habis nak 'check in' kat mana dia berada... (suami ku tu ler)





Kang kalau ku suruh2 dia naik hantu plak.. bila dia naik hantu, akak ilang semangat tukar rupa muke sentap... heheh next time nak buat muke Aisyah la... cebik muke dengan letak jari kat bibir... comei sikit. Pang!!!!!!



Free Image Hosting at www.ImageShack.us

The kek! Baskin Robin coffee kek (Aku hagak je, rasa kopi) sedap tapi akakkan tak leh melantak sejuk sangat. Makan lima minit, batuk 2 minggu plak kang! mencik tau sejak dah tua ni daya ketahanan badan lemah sikit. Mudah sakit

Ha tu je gambar yang ado! rasa macam abang Zamani snap banyak malam tu, tapi ini je dia bagi kat bini dia. What to do??? Dia segan nak clik clik camera phone E72 akak... tak pa... tunggu akak tukar HTC nanti... ke blackberry... bila hagak2 tu??

Aku baru pestime makan situ. Sedap jugak Pizza situ. Ayam dia pun not bad! Sedap. Dah tu lepas makan, kami terus naik ke atas. The AnaS mencari hadiah tuk Father's day. So semua pakat dan setuju tuk belikan abak handpong... aku ingatkan Ipad... rupanya Samsung Galaxy. Sori ler akak buta IT... ngeh ngeh ngeh. Nice jugak la..tak larat nak diri sama. So let the AnaS and abak kat kedai. Kami yang perempuan??? malas nak berjalan, so masing2 mencari tempat duduk sampailah urusan pembelian di buat. Apa pun Selamat hari bapa, abak and ayah... adoiii sampai tak tahu minggu lepas ari bapa...


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sambil menunggu sambil tu bergambar. Aku pun tak tahu awat gambar ni senget dah berapa kali ku betulkan. Awie and Qayyum...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Me and Che ta di luar kedai...posing... jangan tak posing. Alamak! org yang 7 tahun kawin kurus je... akak ni?? ambik!!! Penternak lemak yang berjaya nih!

Ok tu je... tak tahu nak buat laporan apa... hahaha... layan!

1 comment:

fazilzura said...

hapy besday fifi..

wah sodap nmpak nye kek tu ..

* salam kenalan dari fazilzurakil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails