Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Monday, January 27, 2014

Eizad Anwar N Farrah Hamdan Wedding

Salam...

Org dah kawin nak sebulan... cerita baru nak kongsi... ahak! Maaf la yer... ni pun terpandang gambar dlam simpanan... nak buat apa?? kalau tak kongsi kat sini kan?

Akhirnya, one of my cozen jejak kaki masuk club... tinggal sorg je lagi... tak pa... biar lambat asalkan selamat yer dik...uuhuhu... pekak kan telinga as long aset sudah ada... lelaki kawin lambat apa ada hal, kan?

Wedding ni mcm wedding aku... hahah nak jugak credit... sama tu maksudnya lelaki dan perempuan join majlis... tak yah susah2... pening kepala semula... buat satu majlis udah! Tak yah nak berhari2 or berminggu2 nak pikir majlis belah sana sini,kan?

Masing2 ada pendapat yer... kalau org2 tu, ikut mana pun depa suke nak buat majlis sendiri... apa kongsi2! ingat tak ada duit??? bangsat sangat ko nak berkongsi bagai?

Dan ada jugak pendapat satukan... senang, jimat masa... cume payah dua family... agak susah nak bezakan mana family pengantin perempuan, mana family pengantin lelaki... aku dah melaluinya, tapi bagi aku pekakkan telinga... majlis kita ikut la mana nak ikut... kalau ikut aku, lagi la tak nak buat majlis... hahah... nikah tu buat makan2 je... tapi mak aku tak setuju, katanya janda pun kawin grand... apa lagi anak dara. So ikutkan... aku malas sbb akukan kedekut! hahaha

Bila eh wedding dia? aku lupa... tapi kat FRIM kepong... wedding ala2 english... kelasss ko! pengapit ambik mat salleh melengkapi prop... hahah (gurau je)



Besar betul Villa yang dia sewa... mmg senang tapi parking payah... family member je parking kereta kat atas, lain kat bawah... umah ni atas bukit... perh nak menapak mmg idok la... atas kelentong abang jaga parking kat bawah tu kami dapat naik.. hahah



Umah/Villa yang di sewa... tengah2 panas ni macam nak pitam ai... lagi la panas terik... sesuai la kalau garden wedding tukan...




Candy Booth yang best! candy mmg pelik2.... tapi abang zamani kalah budak ambik candy melambak2 tuk anak and anak buah dia... asik2 muke dia je



Rayyan pun jadi rajin nak ambik...


The lauk pauk... opss apa gambar lalat tu? hahaha... banyak gila pilihan makanan... dan katering pun masak kat sini... kawasan besar... puas ati la...nampak katering masak makanan yang segar.... katering mana, ai tak tahu plak...


Meja makan beradap!


Amani suka sangat gigit wayer2... dawai2... yang dia pegang tu sejenis candy... aku dok pk apa la semua org gigit2 kayu/wayer ni??? rupanya sejenis candy... masam... emmm mmg fav puteri kecik ni la... hantu masam2 bagi kat dia...


Budak banyak akal... ermmm bapak dia bukan tukar warna hijau... tak tahu warna apa dah... hahaha


Cupcake yang ada kat candy booth... oklah tak manis...


Pasangan cik gu Sarawak... hehehe... amboi baru 6 bulan kawin (that time) dah tembam... penangan org bahagia... saya faham... hahahah mmg tak tahan gelak sbb dia pun membesar bagai juara... dapat bini pandai masak ambik la!!!!


Walaupun english wedding, tepung tawar tu wajib... acara melayu kitakan? or adab melayu kita... pengapit internationl rasanya... sorang mat salleh sorg chinese kot... 


Pelamin yang superb!


Lepas majlis tepung tawar... majlis potng kek dan makan beradap... jalan karpet merah ni macam tak lawa je live... tapi dalam gambar nampak hidup plak... heheh... amani siap kutip batu2 tu... adoi anak siapa la!


PenRantinnn!


Tak aci kawin pakai kot... pakai la pakaian melayu... bole gelak2kan... ahahaha


Semoga kekal selamanya yer... tahniah!


Majlis makan beradap... bunga2 kat meja tu, amani iman dah selamat cabut tau... adoi la anak! 

Ok cerita pasal pengantin dah habis... now gedik gambar...layan eh


Buang masa! maka kami ambik gambar bersama... nak tunjuk sama tembam! hahahah...





 


MY FAMILIA...  now ai kena senyum sikit2... kalau banyak nampak pipi macam tersumbat pau!mencik!

 Di sudahi dengan picture with hot mama!!!!

To Eizad and wife... selamat pengantin baru... semoga kekal sampai ke jannah... cepat2 timbang cahaya mata... leh lwan berapa ramai... hehehe...

Sekian... tugas selesai... hahahaha... next cerita pls

 Free Image Hosting at www.ImageShack.us
CidaZam bercerita lagi

2 comments:

Rizal Azman said...

Nanti majlis org nanti kakak jangan lupa tulis lak.. hehe

Rizal Azman said...

Nanti majlis org nanti kakak jangan lupa tulis lak.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails