Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Saturday, January 23, 2016

Ict

Kisah 2 minggu sblm bersalin. Jangan kecam akak dlm pantang berjalan2 plak. Hehehe...

Kami 3 beradik susah nak kuar sama2. So kalau ye pun tunggu my sis balik klang. Itu pun jumpa kat uma. Mmg payah nak kuar bertiga. So since aku dok pos pasal zawara cari churos tu maka kami pun menerai. Abang sodo aku drivernya la kan. So pikul sama askar2. Hapy bebudak ni berjalan2. Kecoh dlm kereta.



Lepaskan hajat org tu. Ari tu cari churos kat zawara tak ada. Kali ni we all order deep with choc. Tp mengecewakan sbb sedap lagi kedai yg kitaorg mkn that day. Terbaik yg tu. Ammar siap makan berulang kali. Tp yg zawara ni tak berapa best. Tp minuman terbaik la kan.



Roti bakar adik aku cakap sedap tp tah mungkin that day aku dah kekeyangan. So tak la makan sangat. Churos tu pun sbb dah dpt tak la hadap sangat.

Lepas tu balik klang. On the way balik anak2 happy tebgok ict tepi highway. Minta pak long bawak diorg g sana. Sian umah nenek je kat klang tapi tak pernag pun dtg ict. Hahaha... so kami singgah. Dlm keadaab mak long sarat, tak tergamak nak kata no kat bebudak. Anak sendiri pun ilang kawalan sbb teruja!



Anak dara aku dengan fida tak mau naik apa2 ride. Tah asal tah. Amani asik takut2. Raeesah plak naik satu game dengan abang gayat terus tak nak main. Terjerit2 buatkan si rayyan malu! Hahah anak teruna aku nak naik tak lepas plak. Maka dengan keadaab pasrah tengok abang rayyan main. Satu pun ammar tak leh masuk sbb tinggi x cukup.



Abang rayyan naik sorang2. Hahaha...hero sangat abam sorg ni.

Than we found one game yang ammar bole naik. Hahha. Itu pun paksa raeesah dengan amani diorg tak nak naik. So minta rayyan yg temankan ammar. Lawak sbb memula rayyan happy nak temankan. Sekali dia tengok dia je abang besar lain baya ammar, dia malu2. Hahaha siap jerit 'lamanya nak stop ni!'



Siap lembek2kan badan kebosanan. Yer la kaki dia bole touch ground kot... si ammar naik syok dah berhenti nak lagi. Adoi la anak.... siap meronta2 tak nak turun.

Nasib baik abak sado ada. Pikul terus anak teruna.

Hihihi
posted from Bloggeroid

1 comment:

anis abdullah said...

Hehe dah tukar banner..3 darling..
Cam best je ICT ni ek tapi anak pun blm 2 thn lagi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails