Under one ruf ^-^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Aryssa Dania Dalam Ingatan

Lilypie Angel and Memorial tickers

Langkah Kecil AmanI IMan ZulAikha

Langkah Kecil Ammar Yusuf

Ketibaan Orang Baru

Tuesday, February 2, 2016

My girl....

Pagi ni dapat video dr teacher sekolah amani. Bukan mak dia je risau tp teacher kat sekolah dia pun looking forward to see any of her improvement.

Buat kerja sekolah tak nak....nangis macam kena rejam je.

Amani akan sebut 'tak nak takut... takut' she will keep saying that without any reason. Takut apa tak tahu. Mak dia, dia tak takut plak. Geram lak jadinya.

But zamani selalu ingatkan aku that amani is special. Kena banyak bersabar dengan amani sbb dia bukan macam budak2 biasa. Her level confident it not like normal kids. We know it lama dah. Tp as ibu, aku bukan ibu yg perfect. Kadang2 tahap kesabaran aku di uji dengan perangai amani. Like ammar dia lain. Nakal tapi bila kita marah or cakap baik2 dengan dia, dia bole faham. Cume lately ammar dah mula ikut perangai amani. Maybe dia rasa bila amani mengamuk2 kita turutkan so he become like that. Payah betul.



Video yg teacher sekolah dia ambil. Dia bole bangun dan baca alif, ba, ta....

Ingat tak aktiviti yg kat gbob? Introduce myself? Haram sampai dah tahun 2 pun segan2. Berani gi depan tapi bila nak cakap tak kuar suara. Hahaha

Anyway baby... ibu bangga dengan kamu. Kipidap nak

posted from Bloggeroid

1 comment:

Nurul Aini Mohd Noor said...

Semoga anak-anak membesar dengan sihat. Salam perkenalan :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails